menu MENU
google maps
route

diz informatiezuilen
Platinastraat 42
2718 RZ Zoetermeer
Telefoon
+ 31 (0)79 - 362 40 40
Fax
+ 31 (0)79 - 362 20 90
E-mail

Huren

Hoe werkt huren bij diz?

Op het moment dat u contact met ons opneemt, zullen wij proberen zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Wij begrijpen dat een project waarvoor informatiezuilen of grote schermen worden ingezet vaak veel organisatorische aspecten met zich meebrengt. Alle reden om snel en vakkundig te werk te gaan. En dat is precies onze specialiteit!

Passende aanbieding

Na uw aanvraag, via de telefoon of via de e-mail, maken wij binnen maximaal enkele uren een passende aanbieding voor u. Deze bestaat altijd uit twee delen. Het eerste deel bevat alle prijstechnische specificaties. Daar wij werken met vaste bedragen, hoeft u zich geen zorgen te maken over kosten die achteraf op de factuur worden berekend.
Het tweede deel van de aanbieding geeft u inzicht in de huurvoorwaarden, maar belangrijker nog geeft het u de informatie die nodig is om een en ander optimaal te laten functioneren.
De complete aanbieding krijgt u via e-mail toegezonden. Als bijlage worden de afbeeldingen van de beschikbare modellen meegezonden. Wanneer u akkoord gaat met de aanbieding dient u deze retour te zenden, zo volledig mogelijk ingevuld en ondertekend.

Voorbereiding

Vanaf dat moment is het onze taak om alles zo zorgvuldig mogelijk voor te bereiden. Als u uw eigen applicatie en/of presentatie wilt tonen op de zuilen/LED-schermen, kunt u deze ons toesturen. Wij zorgen ervoor dat deze software wordt geïnstalleerd en testen tegelijkertijd of alles functioneert.

De dag van de verhuur

Op de dag van de verhuur zorgen wij voor het transport en de installatie van de zuilen/LED-schermen.
Na afloop van de installatie krijgt u van de monteur een map met daarin de leverbon, een kopie van de huuraanbieding, en een informatieblad met belangrijke telefoonnummers.
Na afloop van het project zijn wij op het afgesproken tijdstip aanwezig om onze materialen op te halen. Enige dagen later krijgt u van ons de factuur via de post toegezonden.

Extra informatie

Verhuurprijzen

De actuele verhuurprijzen vindt u in ons overzicht huurprijzen. Tevens maken wij geheel vrijblijvend voor u een prijsopgaaf voor het huren van onze producten.

Installatie

diz informatiezuilen hanteert een vast bedrag bij de installatie op locatie. Hierdoor weet u vooraf precies wat u kwijt bent voor de systemen en is er achteraf geen twijfel mogelijk over kosten. Indien u ons vooraf uw (standalone) applicatie aanlevert via cd-rom of email dan kunnen wij deze voor u installeren op de systemen. Een online of offline internetsite kunnen wij indien gewenst voor u in het programma SiteKiosk plaatsen. Op deze manier is uw internetsite geschikt voor gebruik in publieke omgevingen.

Verzekering

De verzekeringskosten bedragen 8% van de huurprijs. De apparatuur is verzekerd binnen Nederland voor het risico van diefstal (alleen indien er sporen zijn van braak), brand- en waterschade. Bij diefstal dient de huurder binnen 24 uur aangifte te doen bij de politie en verhuurder en direct een kopie van de aangifte te zenden. Voor diefstal en verduistering van onze apparatuur of schade welke wordt veroorzaakt door nalatigheid of verkeerd gebruik is de huurder aansprakelijk.

Transport

diz informatiezuilen levert de systemen in heel Nederland en plaatst deze op de door u aangegeven locatie. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per locatie.

De rekening

Per factuur rekenen wij maximaal twee weken huur. Bij langere perioden ontvangt u dan ook aan het begin van elke twee weken een nieuwe factuur. Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum.

Annulering

Zie voor nadere bepalingen onze huurvoorwaarden.

Storingen aan de apparatuur

Eventuele storingen aan de apparatuur dienen direct gemeld te worden. Klachten achteraf worden niet in behandeling genomen. Indien er zich een storing voordoet aan de door ons geïnstalleerde apparatuur, dan wordt dit kosteloos verholpen. Indien storingen echter het gevolg zijn van meegenomen software en/of zelf uitgevoerde installatie van de apparatuur en/of software dan zullen voorrij- en servicekosten in rekening worden gebracht.

Meer weten?

Voor meer informatie over de verhuur van diz informatiezuilen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)79 - 362 40 40 of per e-mail

Meer weten? Vraag onze complete verhuurcatalogus aan

Alle prijzen zijn in euro's en exclusief btw. Prijslijst januari 2015. Hiermee vervallen alle vorige prijslijsten.
Onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten.
Op al onze leveringen gelden onze Algemene Voorwaarden en aanvullend voor de verhuur onze Huurvoorwaarden.